" /> Trakya Üniversitesi Bilimsel Dergiler Koordinatörlüğü Editör Toplantısı gerçekleştirdi. | Bilimsel Dergiler Koordinatörlüğü | T.C. Trakya Üniversitesi

Trakya Üniversitesi bünyesinde yayınlanan 18 derginin Editör ve çalışanlarının katıldığı toplantı Sosyal Bilimler Enstitüsü Prof. Dr. Necmettin HACIEMİNOĞLU Toplantı Salonu’nda gerçekleştirildi. Bilimsel Dergiler Koordinatörlüğü Koordinatörü Dr. Öğr. Üyesi Levent DOĞAN’ın başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda Editörlerimiz Koordinatörlüğün kurulma amaçları ve planlanan etkinlikler konusunda bilgilendirildi. Trakya University Journal of Natural Sciences Baş Editörü Prof. Dr. Kadri KIRAN editörlüğünü yürüttüğü derginin tanıtımını yapan bir sunum gerçekleştirdi. Editörlerimize hakem değerlendirme süreçlerinde karşılaşılan zorluklar, hakem bulma ve kaliteli yayın çekme konularında bilgi verdi. Dergi Editörlerimizin dergi tanıtımlarını gerçekleştirmek üzere 15.02.2023 tarihinde toplantı gerçekleştirilmesi planlandı.

Bu içerik 12.01.2023 tarihinde yayınlandı ve toplam 167 kez okundu.