" /> Trakya Üniversitesi Bilimsel Dergiler Koordinatörlüğü Danışma Kurulu İlk Toplantısını Gerçekleştirdi | Bilimsel Dergiler Koordinatörlüğü | T.C. Trakya Üniversitesi

Bilimsel Dergiler Koordinatörü Dr. Öğr. Üyesi Levent DOĞAN’ın başkanlığında 01.09.2022’de gerçekleştirilen toplantıya Danışma Kurulu üyeleri Prof. Dr. Zafer KOÇAK, Prof. Dr. Necdet SÜT, Prof. Dr. Kadri KIRAN, Dr. Öğr. Üyesi Caner EKİZCELEROĞLU, Doç. Dr. Gökhan ILGAZ, Koordinatör Yardımcısı Öğr. Gör. Müge ATAKAN katıldı. Toplantıda Koordinatörlük üyelerinin belirlenmesi, yeni dergi kurulması amacıyla başvurularda kullanılacak formun düzenlenmesi, dergilerle ilgili yayınevinin oluşturulması konuları görüşüldü. Koordinatörlük üyeleri ile ileriki bir tarihte toplantı yapılması planlandı.
Bu içerik 01.09.2022 tarihinde yayınlandı ve toplam 494 kez okundu.