" /> Trakya Üniversitesi Bilimsel Dergiler Koordinatörlüğü kuruldu. | Bilimsel Dergiler Koordinatörlüğü | T.C. Trakya Üniversitesi

Trakya Üniversitesi Bilimsel Dergiler Koordinatörlüğü kuruldu.

Trakya Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü toplantı salonunda Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Erhan TABAKOĞLU’nun katılımıyla kahvaltı etkinliği düzenlendi.
Sosyal Bilimler Enstitüsü personelinin katkılarıyla 11.03.2022 tarihinde gerçekleştirilen kahvaltıya Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Erhan TABAKOĞLU, Rektör Yardımcıları Prof. Ahmet Hamdi ZAFER ve Prof. Dr. Osman N. HATİPOĞLU katıldı.
Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Levent DOĞAN’ın Enstitünün yürütmekte olduğu lisansüstü programlar, kayıtlı ve mezun öğrenci sayıları ile yabancı uyruklu öğrenci sayıları ve düzenlenen bilimsel toplantılar hakkında yapmış olduğu sunumun ardından Öğr. Gör. Müge ATAKAN’ın Trakya Üniversitesi bilimsel dergilerinin genel durumunu değerlendiren ve Web of Science ile TR Dizin ULAKBİM’in değerlendirme kriterlerinin yer aldığı sunum gerçekleştirildi.
Sunumun ardından Rektörümüz Prof. Dr. Erhan TABAKOĞLU’nun talimatıyla Trakya Üniversitesi Bilimsel Dergiler Koordinatörlüğü’nün kurulması çalışmaları başlatıldı. 21.04.2022 tarihli karar ile Dr. Öğr. Üyesi Levent DOĞAN’ın koordinatörlüğünde Bilimsel Dergiler Koordinatörlüğü kurulmuştur.
Bu içerik 21.04.2022 tarihinde yayınlandı ve toplam 370 kez okundu.