" /> Trakya Üniversitesi Bilimsel Dergiler Koordinatörlüğü Danışma Kurulu Toplantısı Gerçekleştirildi. | Bilimsel Dergiler Koordinatörlüğü | T.C. Trakya Üniversitesi

Bilimsel Dergiler Koordinatörü Dr. Öğr. Üyesi Levent DOĞAN’ın başkanlığında 14.10.2022’de gerçekleştirilen toplantıya Danışma Kurulu üyeleri Prof. Dr. Ali ÖZTÜRK, Prof. Dr. Zafer KOÇAK, Prof. Dr. Necdet SÜT, Prof. Dr. Kadri KIRAN, Dr. Öğr. Üyesi Caner EKİZCELEROĞLU, Araş. Gör. Muhammed TAĞ, Koordinatör Yardımcısı Öğr. Gör. Müge ATAKAN katıldı.
Toplantıda Trakya Üniversitesi Yayınevine Üniversitemiz tarafından yayınlanan Dergilerin de dahil edilmesi konusunda Prof. Dr. Kadri Kıran tarafından hazırlanan belgelerin Genel Sekreterliğe gönderilmesi ve Dergilerimizin genel durumunun değerlendirilmesi amacıyla bir toplantı düzenlenmesine karar verildi. Yeni dergi kurulması amacıyla başvurularda kullanılacak form düzenlendi. Form oluşturulurken başta TR Dizin olmak üzere önemli indekslerin kriterleri tartışıldı.
Bu içerik 14.10.2022 tarihinde yayınlandı ve toplam 316 kez okundu.